TV-Online.im

tv-online , online tv, onlinetv, online-tv, tv – online, tv-online.im , tv-online im, im online tv, online-tv im, im online tv

UNITED ALBANIA TV

1 min read

 • Name Channel : UNITED ALBANIA TV
 • keyword Google search : UNITED ALBANIA TV
 • Description : TV UNITED ALBANIA .:.
  UNITED ALBANIA TV
  UNITED ALBANIA TV

  Agjencia Informative SHQIPËRIA E BASHKUAR (www.unitedalbania.info) është faqe e pavarur shqiptare, si e tillë me plotë përgjegjësi përkushtohet për informimin e drejtë të publikut kombëtar dhe ndërkombëtar. Agjencia Informative SHQIPËRIA E BASHKUAR është themeluar në nëntor të vitit 1999, pa qëllim fitimi. Misioni i saj është që të ndihmon dhe të përshpejton çlirimin dhe bashkimin kombëtar shqiptar me të gjitha mjetet.

 • Homepage : Unknown
 • Stream : http://static.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=united_albania_tv&autoPlay=true
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : General
 • Link Facebook/twitter :
 • Media Type : Windown media player
 • Bitrate : 500
 • Geographical location :
 • My rating :  Bad
 • info coppy right and More :

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.