TV-Online.im

tv-online , online tv, onlinetv, online-tv, tv – online, tv-online.im , tv-online im, im online tv, online-tv im, im online tv

TV Jehona

1 min read

 • Channel : TV Jehona
 • keyword Google search : TV Jehona live
 • Description : Qëllimi i ynë është që kjo punë të vazhdoj edhe më tutje per ti kujtuar rapsodet e folklorit shqiptare qe me dekada i kenduan trimave, kreshnikve dhe historis tonë kombëtare.
 • Homepage : Unknown
 • Stream : http://static.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=tvbm&autoPlay=true
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : Sports
 • Link Facebook/twitter : Unknown
 • Media Type : Flash
 • Bitrate : Unknown
 • Geographical location :
 • My rating : Bad
 • info coppy right : Unknown

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.