Loading...

TV Cegrani live

Loading...
 • Name Channel TV Cegrani
 • keyword Google search TV Cegrani live
 • Description

  ТV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. ТV ÇEGRANI & MEDIA është një media vizive me një natyrë të theksuar informative. Në çdo 24 orë transmentimi, ky televizion ofron programe të shumëllojshme edukativo-argëtuese, ku përfshinë një numër të madh të audiencës të grupmoshave të ndryshme…

 • TV Cegrani live
  TV Cegrani live
 • Homepage : Unknown
 • Stream : Unknown
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : Unknown
 • Link Facebook/twitter/Youtube :
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : Unknown
 • Geographical location : Unknown
 • My rating : Normal tv
 • info coppy right and More :Ne u ofrojmë shiquesve tonë disa mënyra për të na kontaktuar dhe për të marë informacione për Çegrani Media. Për ne janë shumë të rëndësishme vërejtjet dhe sygjerimet e vizituesve.

  Për çdo informatë plotësuese mund të na kontaktoni në këto numra të telefonit:

  Tel: +389 (0) 42 221 747

  Mob: +389 (0) 70 238 945

  Ose mund të na shkruani në adresën:
  1237 Çegran, Gostivar
  Republika e Maqedonisë

  Email adresa jonë është info@cegranimedia.tv dhe info@cegranimedia.com ose shfrytëzoni kontakt formën më poshtë.

(Visited 12353 times, 13 visits today)

You might be interested in