Rrokum TV

 • Name Channel : Rrokum
 • keyword Google search : Rrokum tv
 • Description : Music tv
 • Homepage :  http://www.rrokum.tv/
 • Stream : http://www.freeetv.com/images/stream/asx/rokum.asx
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : Music
 • Link Facebook/twitter : http://www.facebook.com/pages/Rrokum-TV/281562668548111?sk=wall
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : UNknown
 • Geographical location :
 • My rating :  Good
 • info coppy right and More : Të gjitha të drejtat janë të rezervueme © 2007-2012 Rrokum Tv.

  Kontaktet

  Loading...

  Adresa e zyreve dhe e studios se Televizionit Rrokum:

  “Garibaldi”,  Nr.17 – Prishtine


  Telefonat:

  Zyrja / Office:   +381(0) 38 223 272

  Menaxhmenti:   +381(0) 38 222 272

  Marketing:        +381(0) 38 223 272


  E-mail:

  info@rrokum.tv

  office@rrokum.tv

  marketing@rrokum.tv


  Producentat:

  sara@rrokum.tv

  irhan@rrokum.tv


  Tekniket:

  fidan@rrokum.tv

  dardan@rrokum.tv


  Sociale:

  http://www.facebook.com/pages/Rrokum-TV/281562668548111?sk=wall

  http://twitter.com/rrokumtv

8983
-
Rates : 0