Loading...

Rai 1 jetojnë

Loading...

link2

Rai 1 live
Rai 1 jetojnë
 • Emri Channel : Rai 1
 • Kërko Keyword Google :

  Rai 1 jetojnë

 • Përshkrimi : Rai 1 is the primary television station of RAI, the national public service broadcaster, and the most watched television channel in Italy.
 • Faqe Hyrëse : www.rai.it
 • Stream : mms://212.162.68.162/prodtvr1
 • Vendi : Itali
 • Gjuha : Italisht
 • Kategori : I përgjithshëm
 • Link Facebook / twitter / Youtube :
 • Media Type : Windows Media Player
 • Bitrate : 1090
 • Pozicioni gjeografik : I panjohur
 • Vlerësimi im : Normal
 • info coppy e drejtë dhe më shumë : © RAI 2013 – të gjitha të drejtat e rezervuara. P.Iva 06382641006
  Engineered nga RaiNet
(Visited 295 times, 1 visits today)

You might be interested in