Loading...

Rai 1 живеат

Loading...

link2

Rai 1 live
Rai 1 живеат
 • Име канал : Rai 1
 • клучни зборови на Google пребарување :

  Rai 1 живеат

 • Опис : Rai 1 is the primary television station of RAI, the national public service broadcaster, and the most watched television channel in Italy.
 • Почетната страница од пребарувачот : www.rai.it
 • Поток : MMS://212.162.68.162/prodtvr1
 • Земја : Италија
 • Јазик : Италија
 • Категорија : Општо
 • Водат Фејсбук / Твитер / Youtube :
 • Тип на медиум : Windows Media Player,
 • Брзинанабитови : 1090
 • Географска локација : Непознат
 • Мојот рејтинг : Нормално
 • инфо coppy право и Повеќе : © РАИ 2013 – сите права се задржани. P.Iva 06382641006
  Инженерните од RaiNet
(Visited 195 times, 1 visits today)

You might be interested in