TV-Online.im

tv-online , online tv, onlinetv, online-tv, tv – online, tv-online.im , tv-online im, im online tv, online-tv im, im online tv

Naser TV

1 min read
Naser TV
Naser TV
 • Name Channel : Naser Tv
 • keyword Google search : Naser TV
 • Description : NTV News TV Live On Web, NTV News TV Broadcasting Live, Watch NTV News TV Broadcasting. Ndiqni ne internet programet me te mira te realizuara nga gazetaret dhe stafi i NTV. Jemi duke krijuar nje televizion me nje koncept te ri qe do tju sugjeroje nje forme paksa te ndryshme te te berit televizion … do ta bejme se bashku. Do te gjeni tek NTV nje dere te hapur qe mundeson realizimin e projekteve tuaja. Na shkruani ne info@ntv.al…
 • Homepage : http://www.livestream.com/ntvnewslive
 • Stream : http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=ntvnewslive&autoPlay=true
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : News
 • Link Facebook/twitter :
 • Media Type : Flash
 • Bitrate : Unknown
 • Geographical location :
 • My rating : Normal
 • info coppy right and More :

More Stories

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.