Loading...

Klan albania tv

Loading...
Watch live streaming video from tvklanalbania at livestream.com
 • Name Channel : Klan al
 • keyword Google search : Klan albania tv
 • Description :
  Klan albania tv
  Klan albania tv

  News tv. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si kanali i pare kombetar private ne territorin e Shqiperise ne vitin 2001.

  TVKLAN mbulon rreth 80% te territorit te Shqiperise qe do te thote rreth 90% te popullsise se vendit. TVKLAN eshte edhe ne transmetim satelitor 24 ore ne satelit Eutelsat W2 ne te gjithe Europen, njekohesisht edhe ne SH.B.A dhe Kanada.
  Nga data 4 mars 2012 Televizioni Kombetar KLAN eshte televizioni i pare ne Shqiperi, Ballkan dhe Europen Juglindore qe fillon transmetimet High Definition, standarti me i larte i transmetimit televiziv ne bote. KLAN HD, 24 ore ne HD, i pari televizion ne rajon me teknologjine e cilesise maksimale në transmetimet televizive. Qe nga 1 tetori 2012 Televizioni Kombetar Klan hedh nje tjeter hap te rendesishem ne infrastrukturen e transmetimit High Definition. Vec transmetimit tokesor High Definion, Klan HD transmeton edhe ne paketen Digitalb Satelit per te gjithe shqiptaret kudo ku ndodhen ne shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe ne te gjithe Europen…

 • Homepage : http://www.tvklan.al
 • Stream : http://cdn.livestream.com/embed/abcalbania?layout=4&height=340&width=560&autoplay=false
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : News
 • Link Facebook/twitter : http://www.facebook.com/pages/Televizioni-KLAN/150388014994260
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : UNknown
 • Geographical location :
 • My rating : Good
 • info coppy right and More : © 2013 TV KLAN. Të gjitha të drejtat të rezervuara. TvKlan.al web site zyrtar i TV Klan.TELEVIZIONI KOMBËTAR KLANMEDIA 6

  Rruga: “Aleksander Moisiu”, nr.97
  Pranë Ish – Kinostudio
  Tiranë, Shqipëri

  Tel.: +355 42 347 805/6/7
  Fax: +355 42 347 808
  Email: info@tvklan.al

  Departamenti i Marketingut – reklama@tvklan.al
  Departamenti i Programacionit – programi@tvklan.al
  Departamenti i Lajmeve – lajme@tvklan.al

  Kontakt me programet tona:

  opinion@tvklan.al

  aldo@tvklan.al

  edielashqiptare@tvklan.al

  gjeniuivogel@tvklan.al

  historimezhurmues@tvklan.al

  takimi@tvklan.al

  xfactoralbania@tvklan.al

(Visited 77 times, 1 visits today)

You might be interested in