Loading...

Channel One tv

Loading...
 • Name Channel : Channel One
 • keyword Google search : Channel One TV
 • Description :
  Channel One tv
  Channel One tv

  Channel One është një television i ri në tregun mediatik shqiptarë. Transmetimet e tij kanë filluar më 7 mars te vitit 2011 dhe deri më tani ka nje shtrirje në katër qytetet kryesore të Shqipërisë, por me pretendimin për të plotësuar gjeografinë e shtrirjes brenda territorit shqiptar…

 • Homepage : http://www.channel-one.al/
 • Stream : http://www.channel-one.al/index.php?ch1=liveTV
 • Country : Albania
 • Language : Albania
 • Category : Music, News, General
 • Link Facebook/twitter :   http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%253A//www.channel-one.al/index.php%253Fch1%253DliveTV
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : UNknown
 • Geographical location :
 • My rating : Good
 • info coppy right and More : Na kontaktoni për Reklama në televisionin tonë: CEL: 00355 69 …
(Visited 91 times, 1 visits today)

You might be interested in