Loading...

Albanian Screen tv

Loading...
 • Name Channel : Albanian Screen
 • keyword Google search : Albanian Screen TV
 • Description :
  Albanian Screen tv
  Albanian Screen tv

  Albanian Screen është televizion kombëtar satelitor. Ai transmeton në valë satelitore, në EUTELSAT, dhe është I pranishëm në të gjithë territorin e Europes, Amerikës Veriore dhe Azisë. Gjithashtu televizioni Albanian Screen mbulon me valë tokësore të gjithë territorin e Shqipërisë si dhe me sinjal dixhital tokësor qytetin e Tiranës. Drejtor i Përgjithshëm i Televizionit Albanian Screen është z.Rezart Taçi .

 • Homepage : http://www.livestream.com/rtvscan
 • Stream :  Unknown
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category :  News, General
 • Link Facebook/twitter : http://www.facebook.com/share.php?u=http%3A%2F%2Fwww.albanianscreen.tv%2Fpages%2Fhyrje%2FALB%2FALB&t=Albanian%20Screen%20TV%20-%20Televizioni%20i%20t%C3%AB%20gjith%C3%AB%20shqiptar%C3%ABve%2C%20lajmet%20e%20fundit%2C%20seriale%2C%20live%20tv
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : News
 • Geographical location :
 • My rating : Good
 • info coppy right and More :  Powered by Lab13 – Valid XHTML and CSS     . Albanian Screen 2011 All Rights reserved – Kushtet e Privacise

Albanian Screen TV

Adresa:   Rr.”SIRI KODRA”, Nd. 185 , H 1,
Njësia Bashkiake Nr.9, Kodi
Postar 1017.
Tiranë, Shqipëri.

Mobile: 00355692088603
Tel nr: 00355 4 2380479

Fax nr: 00355 4 2380479

Departamenti i Lajmeve në ALBANIAN SCREEN RTV

ALBANAN SCREEN  Radio Televizion

Tel nr: 00355 4 2380464

Fax nr: 00355 4 2380479

E-mail :  mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA”>news@albanianscreen.tv
Web: http://news.albanianscreen.tv

Departamenti i Programacionit në ALBANIAN SCREEN RTV

ALBANIAN SCREEN Radio Televizion

Tel nr: 00355 4 2380480

Fax nr: 00355 4 2380479

E-mail : programacioni@albanianscreen.tv
Web: http://webtv.albanianscreen.tv

Departamenti i Marketingut në ALBANIAN SCREEN RTV

ALBANAN SCREEN  Radio Televizion

Tel nr: 00355 4 2380458

Fax nr: 00355 4 2380479

E-mail :  marketing@albanianscreen.tv

Web: www.albanianscreen.tv

Departamenti Teknik në ALBANIAN SCREEN RTV

ALBANAN SCREEN  Radio Television

Tel nr: 00355 4 271738

Fax nr: 00355 4 2380479
E-mail: tech_department@albanianscreen.tv
Web: www.albanianscreen.tv

Departamenti Burimeve Njerzore në ALBANIAN SCREEN RTV

ALBANAN SCREEN  Radio Television

Tel nr: 00355 4 2380451

Fax nr: 00355 4 2380479

E-mail : karriere@albanianscreen.tv
Web: www.albanianscreen.tv

(Visited 60 times, 1 visits today)

You might be interested in