Loading...

ABC News albania tv

Loading...

link2

 • Name Channel : ABC News
 • keyword Google search : ABC News albania tv
 • Description : News tv.
  ABC News albania tv
  ABC News albania tv

  ABC NEWS, eshte kanali informativ 24 ore ne dite/7 dite te javes, qe siguron mbulim konstant te lajmeve dhe akses te fuqishem ne informacionin e cdo lloji nga vendi, rajoni e bota nepermjet nje investimi te jashtezakonshem ne teknologji dhe burime njerezore…

 • Homepage : http://www.abcnews.al/
 • Stream : http://cdn.livestream.com/embed/abcalbania?layout=4&height=340&width=560&autoplay=false
 • Country : Albania
 • Language : Albanian
 • Category : General
 • Link Facebook/twitter :
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : UNknown
 • Geographical location :
 • My rating : Normal
 • info coppy right and More : © 2013 ABC News. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
  abcNews.al web site zyrtar i ABC News TV
(Visited 327 times, 1 visits today)

You might be interested in