Loading...

A1 Report TV

live

Loading...
 • Name Channel : A1 Report
 • keyword Google search : A1 Report TV
 • Description :
  A1 Report TV
  A1 Report TV

  Televizioni A1Report është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Me një staf dinamik dhe të kualifikuar ofron 24 orë ngjarjet më të shpejta nga Shqipëria, Ballkani dhe Bota. Emisione të përditshme Live drejtohen nga prezantues shumë të njohur e të dashur për teleshikuesin shqiptar. Drejtor i Televizionit eshte gazetari i mirënjohur Ilir Babaramo, i cili është moderator dhe i emisionit prestigjoz politik “5 pyetje nga Babaramo”.

 • Homepage : http://www.a1report.tv/
 • Stream : http://www.a1report.tv/a1_report_live.php
 • Country : Albania
 • Language : UNknown
 • Category : General
 • Link Facebook/twitter : http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://shar.es/l9kRl&t=A1REPORT.TV%20|%20LIVE%20Stream
 • Media Type : Flash player
 • Bitrate : UNknown
 • Geographical location :
 • My rating : Pro TV
 • info coppy right and More : Copyright © 2013 A1REPORTKONTAKT REDAKSIATELEFON: +355 69 60 60 421

  EMAIL: info@a1report.tv

  WEB: www.a1report.tv

  STUDIOT 1 – 2 – 3 KINOSTUDIO

  REGJIA QENDRORE KINOSTUDIO

  STUDIO 4 E LAJMEVE – ADRESA: Rruga “Dervish Hima”, tre kullat, kulla e dyte, Televizioni A1 Report!

 • KONTAKT MARKETINGTELEFON: +355 69 60 60 419

  EMAIL: marketing@a1report.tv

  EMAIL: marketing.a1report@gmail.com

  WEB: www.a1report.tv

 • FREKUENCATANALOG: Kanali 46

  DIGITALB SATELIT: Kanali 50

  DIGITALB TOKESOR: Kanali 48

  KABLLOR-ABCOM: Kanali 158

  ONLINE: www.a1report.tv

(Visited 115 times, 1 visits today)

You might be interested in